Februári naptár

Már csak egy rövid téli hónap!

Úgy látszik, idén 2-3 nappal később fog nálam megkezdődni minden hónap. Péntektől vasárnapig jégen voltunk folyamatosan, nem tudtam a naptárt elkészíteni. De olyan jól esik, hogy keresitek rajtam. : ) Tovább Tovább

Ígérem, nem lesz Valentin napi láz a blogon, az elmúlt 8 évben talán soha nem is volt recept erre az alkalomra (talán egyszer egy pasiknak való bárányos recept, a sok sok süti után). Nem volt túl sok ötletem a februári témára, olyan semmilyen hónap, a kertben még elég lehangoló minden, színes, tavaszi virágokkal még korai előjönni, alapanyag ötletem sem volt nagyon. Vasárnap elég tanácstalanul jártam, kerestem a témát, majd megtaláltam ezt a rózsacsokrot a műteremben. Egy Valentin napi fotózásról maradt meg. Úgyhogy, sorry érte, de talán nem lett bántóan csöpögős. ; )

A naptár két méretben tölthető le: 1280×1024 és 1920×1200, az álló verziót pedig innen a blogról tudjátok letölteni telefonra.

 
 
 
 
Megosztom
 

14 megjegyzés

 1. Adél mondta:

  Szia Kriszta! Nekem tetszik a naptár. Fogyóban van a múltkori szállítmányból való narancsunk:(. Mikor lehet iújra rendelni?

  2014. 02. 03.
 2. Kriszta mondta:

  Adél! Tegnap jött egy adag, de el is fogyott, figyeld a webshop FB oldalát, ott írják ki a kolléganők, mikortól rendelhető az új adag. Ide a blogras már nem is írjuk ki, mert mire kitennénk, el is fogy

  2014. 02. 04.
 3. Zsu mondta:

  Kedves Kriszta,

  kb egy éve a Te naptáraidat használom háttérnek, de ez most nagyon giccses lett. Még a virág elmegy, de a LOVE feliratnál elcsépeltebb nem is lehetne, főleg hogy mindenhol szembejön. Szóval először most nem lesz ilyen desktopom. De majd márciusban azért nem felejtek el visszajönni. És bocsánat, nem akartam bántó lenni, egyszerűen ez most nem jött be.

  2014. 02. 04.
 4. Kriszta mondta:

  Zsu, ezen igazán jót nevettem, de ilyen az élet ha az ember szolgáltat ; )

  2014. 02. 04.
 5. Zsuzsa mondta:

  A love -felirat nekem sem jön be, de alapvetően nem vagyok egy szerelmetes-romantikus típus. Na, de sebaj!

  2014. 02. 05.
 6. Jozefina mondta:

  Bocsi, csak én nem látom, hogy nincs a képeken naptár, vagy tényleg nincs?

  2014. 02. 05.
  • Kriszta mondta:

   ha végigolvasol két sort, és a linket ha megnyitnád, akkor meglátod : )

   2014. 02. 05.
 7. Ági mondta:

  Sztem az ízléses határon van, a kék eszméletlen jó mögötte. A romantika kicsit ott van, jó a csíkos zsinór, és kreatív is.
  Kicsit Krisztás, fiatalosan lendületes, de a giccses szó talán most nem illik ide. Legfeljebb nem “dolcevitásan” megszokott. Kell a változatosság. Nekem bejön…

  2014. 02. 05.
  • Kriszta mondta:

   úgy szeretem azt a kék lapot, a valóságban ennél élénkebb a színe, itt kicsit visszavettem, pont hogy ne legyen ordítóan kék és rózsaszín: )

   2014. 02. 05.
 8. Milan mondta:

  Kriszta!

  Lesz tavaszi Szuflé magazin?

  Milan

  2014. 02. 05.
  • Kriszta mondta:

   Nem lesz sajnos, de most készítünk helyette egy 170 oldalas sütis különszámot. Cukormérgezésem lesz!

   2014. 02. 05.
 9. Visszajelzés: Unterrichtseinheit: Verbuchung sofort und nachtr downloads

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Kapcsolódó bejegyzések